Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    alexandria louisiana
    Posts
    180

    SKEETER FRONT NAV LIGHTS

    Front nav lights are built in wont turn on. The back light runs fine. Any ideas i need to check for before i have dealer look at it.
    thanks

  2. Member
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    Clermont Florida
    Posts
    642
    #2
    Buddy has his wires come loose on his

  3. Member
    Join Date
    May 2014
    Location
    Haleyville AL
    Posts
    22
    #3
    Mine came loose also ‘19 zx250.

  4. Member
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    Pa
    Posts
    863
    #4
    I have the FX. I found that I had a connection come loose under the front panel.
    Last edited by Fx20 2011; 10-22-2019 at 06:41 PM.

  5. Member
    Join Date
    Jul 2012
    Location
    Houston
    Posts
    417
    #5
    Connection came apart on mine too. Remove front panel and put a new splice on it. Also added some wire to make it longer so it wouldn't happen again whenever you have to get into the front again.

  6. Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    alexandria louisiana
    Posts
    180
    #6
    I’ll check that
    thanks everyone

  7. Member
    Join Date
    Jun 2004
    Location
    Kissimmee,Fl
    Posts
    4,162
    #7
    The connection pins in the receptacle after so much use get pushed in just far enough to not make contact with light pole.
    Simply remove receptacle and push pins back out.